Elhunyt Steve Jobs - de nem lehetne a jó ízlés határain belül maradni?

2011. október 06. 21:06

LéIekhajó

Néhány óra telt még csak el, hogy Steve Jobs meghalt, a munkásságát méltató megemlékezések mellett máris különös kreálmányok lepték el az internetet, ízléstelen keselyűkből úgy tűnik, van elég.

Vegyük például a betegségéről és leendő temetéséről fotókkal, videókkal tudósító hivatalos (!) oldalt, ahol email írásával MacBook Pro-t nyerhetünk (egyúttal rögzíthetjük email címünket a legújabb spam listákon), és kegyeletünket akciós termékvásárlással, illetve adományozással róhatjuk le. Egy másik különösen szimpatikus videó "Steve Jobs Funeral" címmel ez.

Remélem, a temetésén majd pici, műanyag, alma alakú jojókat és alma formájú napszemüvegeket árulnak majd, esetleg almás ízesítésű nyalókát és akciós kuponokat osztanak a résztvevők között a temető bejáratánál.

Tényleg, mi fér még ebbe bele, mert gyanítom, ez még csak a kezdet...?

Update: 2011.10. 28.

És tényleg...

Steve Jobs állítólagos utolsó pillanatai

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

llaszlo 2011.10.09. 01:28:44

Szerencsére már békésen eltemették és semmi sem zavarta meg a temetést.
RIP Steve Jobs
süti beállítások módosítása