Lassan útra kel a Lélekhajó...

2011. július 23. 17:55

LéIekhajó

Sokan kérdezitek, hol tartunk, mikor nyitunk, mi újság...

Köszönjük szépen az érdeklődést, tényleg nem vesztünk el, csak hirtelen nagyon sok lett a tennivaló. Megtaláltuk végre azt az irodát, ami minden szempontból megfelel a gyászoló családok méltó fogadására és ahol a Lélekhajó Kegyeleti Klub is otthonra lelhet Budapesten, a IX. kerületben, nem messze a Nagyvárad tértől. Augusztus 1-jétől költözhetünk be, onnan már csak néhány nap a nyitásig.

Most készül a honlapunk, közben intézzük a különleges temetési szertartások hatósági engedélyeztetését, ami sokszor azért sem egyszerű, mert néhány meglepően újszerű megoldásról van szó. Hosszas keresgélés után végre megtaláltuk kifogástalan ízlésű virágos partnerünket is, aki álomszép koszorúkkal, egyedi kegyeleti díszekkel készül a nyitásra. A hagyományos, más temetkezési szolgáltatóknál fellelhető urna, koporsó, egyéb kellék kínálat már összeállt,  de iparművészekkel, képzőművészekkel is tárgyalunk, hogy az elhunytak személyiségéhez illeszkedő ceremóniákhoz egyedi kellékekkel is szolgálhassunk.

Sajnos már most biztos, hogy a hátra lévő néhány nap nem lesz elég arra, hogy minden tökéletes legyen már nyitásra, de talán nem is baj, ha hétről hétre újdonságokkal tudunk előrukkolni.

Hát, így...

2 komment
Megosztás:

Címkék: lélekhajó kegyeleti klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása