Ölelhető hamvak plüssmaciban

2011. július 04. 00:18

LéIekhajó

A plüssmaci, mint végső nyughely még nem honosodott meg nálunk, de van, aki számára az hoz megnyugvást, ha maga mellett tudhatja elhunyt szerette hamvait és ha úgy érzi, bármikor magához ölelheti.

A macik többféle kivitelben, meglehetősen borsos áron megrendelhetőek angyalszárnnyal, vagy anélkül, kék szalaggal, vagy  akár military dizájnnal is. A lelki mellett praktikus oldala is lehet a különös tartóknak: a hamvakat tartalmazó urnát a  plüssmacik hátán található nyíláson keresztül lehet elrejteni bennük, így a lakás bármely pontján elhelyezhetőek anélkül, hogy a látogatóba érkező vendégek kellemetlenül  éreznék magukat, ha  megpillantanak egy díszurnát a polcon. 

Az ölelhető plüssmackó, mely szeretteink hamvainak tárolására is alkalmas, a külföldinél jóval kedvezőbb áron beszerezhető ITT.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HortusMsingers 2011.07.04. 16:42:00

Nekem ez egy kicsit fura. De, biztos van akinek bejön......
süti beállítások módosítása