Különleges urnák a Kegyeleti Áruházban - urna webáruház

2012. január 25. 00:21

LéIekhajó

Egyre többen keresnek nálunk különleges színű, formájú temetkezési urnákat, ereklyetartókat, kegyeleti ékszereket, korszerű, környezetbarát, alternatív temetkezési formákat. Az ő számukra kínálunk megoldást webáruházunk külföldi és haza termékekből gondosan összeállított, széles választékával a Kegyeleti Webáruházban.

Az utóbbi időben megszaporodott azoknak a családoknak a száma is, akik hamvasztást követően úgy döntenek, hogy elhunyt szerettük hamvait nem temetőben helyezik el, hanem alternatív megoldást keresnek a hamvak kegyeleti szempontoknak megfelelő, természetben történő szórására. Elsősorban az ő számukra kínálunk megoldást speciálisan erre a célra kifejlesztett szóróhengerekkel, a vízbe történő szórást lehetővé tevő környezetbarát szóró párnákkal, otthon, vagy földben elhelyezhető lebomló urnákkal.

Azok a családok, melyek gyermeküket veszítették el tragikus módon, a szűkös magyarországi kínálatot mellett belga, francia és angol gyermekurnákból választhatnak, hogy méltó helyet találhassanak gyermekük hamvainak megóvására.

Széles választékot talál a webáruházban akkor is, ha hamvasztást követően elkülönített kis mennyiségű hamvak őrzésére keres kegyeleti szempontoknak megfelelő megoldást. Különleges ereklyetartók valamelyike otthonában kialakított, a szeretett elhunytra emlékeztető emlékhely dísze lehet.

szorohenger.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása