Leia hercegnőt egy óriási antidepresszáns kapszulában temették el

2017. január 07. 14:16

Lélekhajó

Rengeteg népszerű, szeretett művész távozott az élők sorából a 2016-os évben. Az egyik legfájóbb a Star Wars rajongók körében Leia hercegnő, azaz Carrie Fisher halála volt. Egy nappal később édesanyja, Debbie Reynolds színésznő is követte őt. Tegnap egyszerre temették el őket a Michael Jackson, Paul Walker és más hírességek nyughelyéül is szolgáló hollywood-i Forest Lawn Memorial Parkban.

Az édesanyát hagyományos, koporsós temetéssel helyezték örök nyugalomra, míg lányát, Carrie Fisher-t hamvasztották. A hamvak egy kis részét édesanyja koporsójában helyezték el, de a többi egy óriási Prozac kapszulát formázó urnában kapott helyet, melyet fivére a szertartás során végig kezében tartott. Bátyja szerint Carrie számára, aki hosszú évek óta nyíltan felvállalt mentális betegségekkel küzdött, ennél a különleges urnánál megfelelőbbet nem is találhattak volna.   

carrie-fisher-urn-prozac.jpgKép forrása: Rolling Stone magazin

A temetést megelőzően, csütörtökön zárt körű megemlékezést tartott a család a színésznők otthonában, melyen Meryl Streep, Jamie Lee Curtis mellett számos híresség vett részt. A nagyközönség számára későbbi időpontban tervezik a nyilvános megemlékezést.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása