Lélekhajó kegyeleti rendezvényterem - urna ravatal, búcsúztatás exkluzív körülmények között

2012. február 25. 18:44

LéIekhajó

Sok család - különösen Budapesten - a magas sírhely árak miatt, vagy mert szeretné elhunyt családtagjának hamvait otthon, vagy a természetben elhelyezni, hamvasztást követően haza viszi a hamvakat. Felmerül azonban az igény, hogy bár nem temetőben helyezik el, méltó módon búcsúztathassák el szerettüket; valahogy hiányzik a tradicionális temetői szertartás mozzanata a családtagok számára.

Ezeknek a családoknak mostantól lehetősége nyílik méltó módon, családi körben, kényelmes körülmények között elbúcsúztatni szerettüket egy új, budapesti magán ravatalozóban, temetőn kívül. Az elhunytra emlékezve életét feldolgozó emlékfilm és fényképek bemutatására is van lehetőség. A vidéki és külföldi rokonok pedig online webes közvetítésen követhetik végig a szertartás minden mozzanatát. Akadálymentesített környezet, mozgáskorlátozottak, kerekesszékkel közlekedők, idősek számára könnyen megközelíthető.

A szertartást követően a hamvak haza vihetők, vagy szűk családi körben elhelyezhetőek a természetben.

ravatalozo.jpg

További információ a ravatalozóról
>>> ITT <<<

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása