Hamvak elhelyezése a természetben környezetbarát, lebomló kellékekkel

2011. december 02. 19:04

LéIekhajó

Tapasztalataink szerint az utóbbi időben megszaporodott azoknak a száma, akik a magas sírhely árak miatt, elsősorban anyagi okokból kénytelenek haza vinni elhunyt szerettük hamvait és valamilyen alternatív, a kegyeleti szempontoknak megfelelő elhelyezési módot keresnek egy személyes hangvételű, családias szertartás keretében. Sokan vannak olyanok is, akik - sokszor az elhunyt kérésének megfelelően - temetőn kívüli, alternatív lehetőséget keresnek a hamvak elhelyezésére saját kertjükben, vagy valahol a természetben (pl. Dunában, Balatonban, Tiszában, tengerben, stb.)

Számukra jelenthet megoldást az, ha egy környezetbarát, lebomló anyagból készült, speciális urnában helyezik el a hamvakat és virágszirmok kíséretében bocsátják útjára a hullámok hátán polgári búcsúztató, vagy pap által celebrált szertartás keretében, vagy akár szűk családi körben.

Magyarországon Kegyeleti Webáruházunkban érhetőek el azok a speciális kellékek, melyek kulturált formában teszik lehetővé ezeket a különleges vízi szertartásokat. A jogszabályi háttérrel és a speciális, lebomló urnákkal kapcsolatban is szívesen adunk tájékoztatást emailben, vagy telefonon. A kellékek természetesen Budapesttől távoli településekről is megrendelhetőek webáruházunkban.

Érdeklődés: (30) 362 1520, info@kegyeletiaruhaz.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása