2011. január 01. 12:00

aaaannajuli

Egyszer minden véget ér. Még a TE életed is.

Sokan a könnyebb, általános megoldást választják, ha a halálról van szó: homokba dugják a fejüket. Szerintük csak más családjában történhet baj, csak más hal meg, az övéi majd máskor, majd egyszer… Szívből kívánom, hogy igazuk legyen.

De ha mégis hajlandó vagy belegondolni a megváltoztathatatlanba, ha veszed a fáradtságot, hogy megismerkedj a temetkezési kultúránkkal, teendőiddel, jogaiddal és lehetőségeiddel gyász idején, amikor bekövetkezik a baj, készen állsz majd arra, hogy a család támasza légy.

A blogot olvasva beleshetsz egy temetkezési vállalkozás mindennapjaiba és betekintést nyerhetsz a temetkezési szakma érdekességeibe a halál bekövetkeztétől a halott felkészítésével kapcsolatos teendőkön át a hamvasztásig, vagy akár az exhumálásig. Őszintén, tabuk nélkül.

És ami nagyon fontos: ha valamit nem értesz, vagy különösen érdekel a temetkezéssel kapcsolatban, kérdezz bátran!

Gőcze Edit
kegyeleti tanácsadó
info@kegyeletiaruhaz.hu

0 komment
Megosztás:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása